vw_golf_type_5._rechts_inhalen_op_de_a28_richting_utrecht_nabij_nijkerk_en_onbehoorlijk_afsnijden_zo

D

S Reageer! ()De datum klopt niet want ik had mijn dashcam gereset het was dus op 10-09. VW Golf type 5. Rechts inhalen op de A28 richting Utrecht nabij Nijkerk en onbehoorlijk afsnijden zonder(!) richting aan te geven. Dat niet één keer, maar twee keer. Daarna bumperkleven achter de auto voor hem. Nam vervolgens afslag Leusden. Geregistreerd middels dashcam en opgeslagen. Even een melding bij de politie doen en het filmpje doorsturen, wellicht?

Reacties

Ronald op 2013 10 31

Beste Sjoerd,

Wat zeg je nu eigenlijk? O, wacht… Ja, precies: ik ram ‘m de volgende keer de vangrail wel in als er één of ander klein stukje vleesgeworden minderwaardigheidscomplex - welke met het verkeerde been uit bed is gestapt en al maanden geen fatsoenlijke seks heeft gehad - besluit om z’n rechtmatige plaats op de snelweg te veroveren zodat ‘ie weer fijn vroeg naar huis kan omdat z’n baan ook al niet deugt. Was je er toevallig bij? Je schat deze situatie immers feilloos in.

Zie je op de weg!

Laters,
Ronald

Sjoerd van der Lelie op 2013 10 25

Je kan zelf makkelijk naar links, niet gek dat hij je uiteindelijk rechts inhaalt.

Ronald op 2013 10 11

Beste Marcus,

Hoe? Het filmpje is van lage kwaliteit en de datum en het tijdstip worden incorrect weergegeven (i.v.m. reset v/d camera). Ik heb de datum en het kenteken echter ingesproken; dit is te horen in het filmpje.

Groeten,
Ronald

Rijgedrag.nl op 2013 10 10

Je kan ook het filmpje op deze website plaatsen!

Laat een reactie achter